GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING BOVEN €50
+31 (0)6 18 43 81 63

Beschrijving

CBD Terps Olie Relief 5% - CBD terpenen olie met exclusieve terpenen!

CBD Terps Olie Relief is een exclusieve cannabidiol-olie waar terpenen aan zijn toegevoegd. Het gaat hier overigens niet om een medicijn of een middel dat in hoogwaardig onderzoek is getest op verzachtende effecten. 

De unieke olie is tot stand gekomen na het extraheren van Europees gecertificeerde hennepplanten en het combineren van terpeen isolaten uit diverse soorten planten. 

10% Actieve ingrediënten in violet glas

Zowel het CBD-rijke extract als de terpenen zijn afkomstig uit de biologische teelt en zijn op zorgvuldige wijze gesorteerd om een zo zuiver mogelijk product te verkrijgen. Het CBD gehalte in het flesje, dat van speciaal ontworpen violet glas vervaardigd is, bedraagt 5% en het totaal toegevoegde gehalte aan terpenen is eveneens 5%. Het totale percentage aan actieve ingrediënten is dus minimaal 10%.

Informatie op het etiket

  • CBD gehalte 5%
  • Bevat 5% toegevoegde terpenen
  • Flesje van 10 ml olie vezelhennep bevat 500 mg CBD
  • Bevat 200 druppels met 2,5 mg CBD per druppel
  • Maximaal aanbevolen dagelijkse dosis van 3 keer 10 druppels niet overschrijden
  • Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding
  • Bewaren op kamertemperatuur, op een donkere plaats, buiten het bereik van kinderen
  • Voedingssupplement
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding

                          Misschien ook interessant